Rigips stukatúrgipsz T

Beltéri építőipari-, villanyszerelési-, stukatúr- és rabicmunkákhoz. Csövek, szerelvények rögzítésére falban.
Beltéri festőmunka segédanyagaként öntőformák és stukkódíszek készítésére.

Eltarthatóság (felbontás nélkül): 9 hónap
Felhasználás: belső falak, mennyezetek. Minimum +5 °C felett
Ajánlott felhasználás: javítás és hornyjavítás

Cikkszám: RIG5200815360 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Rigips stukatúrgipsz T

– Terméktulajdonságok: Jól tapad, gyorsan köt, környezetbarát. Szürke színű.
– Kiszerelés Zsákban: 25 kg
– Bekeverési arány: kb. 2 kg/ 1 l víz
– Anyagszükséglet: igény szerint
– Bedolgozhatósági idő: 7-15 perc
– Javasolt felhordási vastagság: igény szerint
– Alkalmazási terület: Beltéri építőipari-, stukatúr- és villanyszerelési munkákhoz, valamint csövek, szerelvények rögzítéséhez falban.
– Alapfelület előkészítése: A felületről a laza részeket, piszkot, port távolítsuk el, hogy az alaptiszta és szilárd legyen. A javítás, formázás helyét kiadósan nedvesítsük meg.
– Bekeverés: Kb. 2 kg Stukatúrgipsz T terméket szórjunk egyenletesen terítve 1 liter tiszta vízbe (mindig a vízbe öntsük a gipszet), majd várjunk 1 percet és kézzel vagy géppel csomómentes masszává keverjük.
– Kötés kezdete kb. 5 perccel a bekeverés után (ez hideg környezetben kb. 5 perccel hosszabbodik meg). A már megkeményedett anyagot nem szabad felhasználni.
– Bedolgozási feltételek: A helyiség levegőjének, a bedolgozandó anyagnak és a fogadófelületnek egyaránt legalább +5˚C hőmérsékletűnek kell lennie.
– Hasznos tanácsok: A bedolgozáshoz mindig használjunk tiszta szerszámokat és edényeket, majd a munka végeztével vízzel alaposan tisztítsuk meg az eszközöket.
– Tárolási információ: Nedvességtől védett helyen, +2˚C és +30˚C között tároljuk. Fagyástól óvni kell. A felbontott zsákokat visszazártan kell tárolni.
– Szavatossági idő: Gyártástól számított 9 hónap, felbontás után 3 hónap.

További információk

Tömeg 20 kg
Súly

20 kg, 5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rigips stukatúrgipsz T” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük